Pórková polévka není jenom chutná ale i zdravá

Pórek nebo-li pór zahradní je základní ingrediencí do pórkové polévky. Je velmi bohatý na vitamíny, především na vitamin A, B1, …

Čočková polévka. Jak ji připravit?

Čočka se díky vzrůstajícímu trendu veganského a vegetariánského životního stylu v posledních letech stala opět oblíbenou potravinou. Díky vysokému obsahu …

Recept na dokonalé švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky patří k těm nejoblíbenějším jídlům tradiční české kuchyně. Asi nenajdete jediného Čecha, který by si je někdy s …

5 tipů pro využití špenátu při obědě

Někdo má ke špenátu poněkud rozpačitý vztah, protože si z dětství pamatuje jen tu zelenou nevábnou kaši, kterou mu školní …

Španělský ptáček. Recept, který si oblíbíte

Z názvu by se dalo předpokládat, že tento recept pochází ze Španělska, ale pravda je někde jinde. Španělský ptáček je …

Recept na chutný hruškový koláč

Hrušky patří mezi nejoblíbenější ovoce, které se dá jíst nejen v syrovém stavu, ale často se využívá při přípravě dezertů. …

Zdravá koprová omáčka

Koprová omáčka je jedno z nejkontroverznějších jídel, se kterým se můžete v našem jídelníčku setkat. Jedni ji milují, druzí přímo nesnáší. …

Jak připravit chutného lososa

Velmi oblíbená a nejen na našem trhu nejprodávanější mořská ryba je losos. Má typickou narůžovělou barvu a svou lahodnou chutí …

Bramborový salát s domácí majonézou

Najít jediný zaručeně správný recept na bramborový salát je naprosto bláhové počínání. Bez nadsázky řečeno, každá rodina má svůj zaručený …